T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Gaziantep Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi

KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZ

Ekm

İmam Hatip okullarının kuruluş yıl dönümü haftası okulumuz da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulumuz bahçesinde tüm öğrencilerimize yönelik ve ayrıca konferans salonumuzda Müdür Yardımcımız Erdal SÖNMEZ'in sunumuyla 11. Sınıflarımıza yönelik kutlama programı düzenlendi. İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programlarımız Kur'an-ı Kerim tilaveti, Okul Müdürümüz Vakkas DEMİR'in günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ve sinevizyon gösterimi ardından okunan ilahiler ile son buldu. Ayrıca haftanın önemine binaen okulumuzda pano hazırlandı ve kompozisyon yarışması düzenledi. Birinci olan öğrencimize hediye takdim edildi. Programlarda emeği geçen İHL Meslek Dersleri öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

"Oku- Yorum" projesi kapsamında öğrencilerimiz ile kitap okuma toplantısı düzenledik. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ile Franz KAFKA'nın "Dönüşüm" isimli eserini okuyup değerlendirdiler.

May

"Oku- Yorum" projesi kapsamında öğrencilerimiz ile kitap okuma toplantısı düzenledik. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ile Sezai KARAKOÇ'un "Diriliş Neslinin Amentüsü" isimli eserini okuyup değerlendirdiler.

Nis

"Oku- Yorum" projesi kapsamında öğrencilerimiz ile kitap okuma toplantısı düzenledik. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ile Fyodor Dostoyevski'nin "İnsancıklar" isimli eserini okuyup değerlendirdiler.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında Abdurrahim KARAKOÇ Şiirleri Okuma Yarışması düzenledik.

Mrt

Sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilerimiz ile düzenlediğimiz kitap okuma toplantılarımızdan dördüncüsünü 04.03.2022 tarihinde gerçekleştirdik. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizden Fazilet Sibel Kara ve Tuğba Taş, öğrencilerimiz ile Grigoriy Petrov'un "Beyaz Zambaklar Ülkesinde" isimli kitabını okuyup değerlendirdiler.

Ock

Öğrencilerimizi "İyi Ki Varsın Eren" filmi ile buluşturan Valimiz Sayın Davut GÜL'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilerimizle düzenlediğimiz Kitap Okuma Toplantılarımızdan üçüncüsünü 27.12.2021 tarihinde gerçekleştirdik. Öğretmen ve öğrencilerimiz Tolstoy'un "İnsan Ne ile Yaşar" adlı eserini değerlendirdiler.

Mrt

ŞAHİNBEY MÜFTÜMÜZ SAYIN MAHMUT ARCAKLIOĞLU OKULUMUZU ZİYARET ETTİ. ÖĞRENCİLERİMİZLE SÖYLEŞİ DÜZENLEDİ.

Nis

Okulumuz pansiyonunun öğrencileri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği Reha BİLİR´in "Aşk Olsun" isimli fotoğraf sergisine ve Doç. Dr. Erkan GÖKSU´nun " Doğumunun 1000. Yılında Bilge Vezir Nizamülmülk ve Selçuklular" isimli söyleşisine katıldılar.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve müdür yardımcımız Salih Şeker Sarıkamış Şehitlerini Anma yürüyüşüne katıldı.